fbpx

Isporuka

ORNEO WEB SHOP ISPORUKA

Svejedno je gde živite, mi se brinemo  da su Vam naši proizvodi jednostavno i brzo dostupni  putem našeg web shopa.

Uživajte kupujući iz udobnosti Vašeg doma, bez stresa, bez troškova odlaska u trgovinu, klikom na korpu, jer to Vam nudi web shop ORNEO.

ROKOVI ISPORUKE

Rok isporuke robe dostupne u e-prodavnici je od 3 do 10 radnih dana za Beograd, osim proizvoda za koje je kupac obavešten o drugačijem roku isporuke.

Ukoliko željeni proizvod nije na stanju rokovi izrade su do 20 radnih dana.

Rok isporuke počinje u trenutku kada Orneo dobije potvrdu autorizacije plaćanja (ne uključuje vikend i praznike).

Prodavac je dužan da obavesti kupca 24h pre isporuke, kao i dogovoriti okvirno vreme isporuke. Ukoliko Kupac i Prodavac ne mogu uskladiti vreme isporuke Kupac može preuzeti robu u salonu uz predhodni dogovor.

Ukoliko ne želite dostavu proizvoda kupljenih putem web shopa, robu možete podići i sami u jednom od salona.

Robu iz sigurnosnih razloga ne šaljemo brzim poštama.

PREUZIMANJE PROIZVODA

Proizvodi se preuzimaju u salonu House decor uz predhodni dogovor.

Kupac je dužan da svu robu detaljno pregleda pre prijema.

Prilikom preuzimanja poručenih proizvoda potrebno je da vizuelno pregledate sve delove da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Svi delovi kreveta upakovani su providnom streč folijom tako da je moguće detaljno pregledati sve delove. Dušeci su upakovani u providni najlon i lako je pregledati sve strane. Ukoliko primetite neka oštećenja odbijte prijem i plaćanje proizvoda.

DOSTAVA PROIZVODA

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže tačke na kojoj je istovar moguć.

Kupac je dužan da svu robu detaljno pregleda pre prijema.

Prilikom preuzimanja poručenih proizvoda potrebno je da vizuelno pregledate sve delove da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Svi delovi kreveta upakovani su providnom streč folijom tako da je moguće detaljno pregledati sve delove. Dušeci su upakovani u providni najlon i lako je pregledati sve strane. Ukoliko primetite neka oštećenja odbijte prijem i plaćanjeproizvoda i odmah nas obavestite.

U slučaju da se, iz nekog razloga Kupcu vrši povrat uplaćenih sredstava isti se vrši po ceni po kojoj je roba i plaćena.

Koliki su troškovi dostave?

  • Prilikom kupovine na našem sajtu:
    • Iznad 69.999 dinara, dostavu plaćamo mi i ona je za kupca besplatna za teritoriju Beograda.Ispod 69.999 dinara trošak dostave se obračunava prema mestu gde se roba dostavlja.
    • Troškovi dostave za Srbiju se obračunavaju prema mestu gde se roba dostavlja.

Napomena: Zbog COVID 19 pandemije Prodavac zadržava pravo promene nekih od uslova poslovanja o kojima će obavestiti svakog Kupca prema kome ima obavezu u datom trenutku.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password