fbpx

Kupovina na rate i načini plaćanja

Cene

Sve navedene cene proizvoda su izrađene u RS dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja, ako nije navedeno drugačije (primer akcija i posebnih pogodnosti). Kada kupac potvrdi svoju kupovinu u internet prodavnici www.orneo.rs, važe cene objavljene od strane kompanije Corbin group d.o.o, u čijem vlasništvu je internet prodavnica wwww.orneo.rs koje se nalaze u konačnoj potvrdi porudžbine. Cene važe za jedan komad, ukoliko nije navedeno drugačije.Prikazane cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo promene cena u svakom trenutku bez predhodne najave. Zadržavamo pravo otkazivanja porudzbine kupcu bez obrazloženja.

U internet prodavnici prikazane su redovne cene proizvoda i akcijske cene kada je proizvod na nekom akcijskom sniženju. Redovne cene su maloprodajne cene, koje su objavljene u zvaničnom cenovniku kompanije Corbin group d.o.o. Osnova za izračunavanje visine uštede ili visine popusta su zvanične maloprodajne cene. Akcijska cena je cena koju kupac plaća za proizvod koji je na akciji. U primeru kada proizvod nije na akciji, kupac plaća redovnu (maloprodajnu) cenu.

U internet prodavnici je redovna cena označena crnom bojom. Akcijska cena je označena crvenom bojom. U primeru da je proizvod na akciji, redovna cena je precrtana. Razlika između redovne i akcijske cene zove se ušteda i komuniciramo je na određenim proizvodima.

Možete birati između nekoliko načina plaćanja:

1. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem, proizvode prilikom preuzimanja ili prilikom dostave na vašu kućnu adresu ili neku drugu koju ste izabrali. Kod plaćanja pouzećem, moguće je samo gotovinsko plaćanje. Kurir vas pozove dan pre isporuke.

2. Plaćanje po predračunu

Kod izbora plaćanja po predračunu, po završetku kupovine na svoju e-mail adresu, koju ste naveli u porudžbenici, dobijate ponudu. Na njoj se nalaze svi potrebni podaci za plaćanje: broj računa, poziv na broj, iznos…
Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom, ili u preko opšte uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji.
Pakovanje i dostava proizvoda se radi nakon prijema dokaza o uplati.

Podaci za popunjavanje platnog naloga:

Namena plaćanja: Plaćanje internet porudžbine
Ime/Naziv: Corin group d.o.o.
Adresa: Save Jovanovića 4, Beograd
Poziv na broj: upišete broj svoje ponude
Broj računa kod Intesa banke: 160-347502-29

3. Plaćanje na do 10 mesečnih rata, bez kamate

Corbin group vam omogućava plaćanje na rate, do 10 mesečnih rata, bez kamate, čekovima građana. Za sve informacije o kupovini na rate pozovite nas na broj: 062/22-77-78. Plaćanje na rate je moguće čekovima koje su izdale banke:
Poštanska štedionica, Komercijalna banka, Banca Intesa, Raiffeisen banka, Erste Banka, AIK banka, Unicredit banka i Čačanska banka.
Kod plaćanja na rate, prva rata je gotovinska i plaća se prilikom dostave porudžbine, a za ostale rate mu se deponuju popunjeni čekovi. Čekovi idu na realizaciju svakog sledećeg 15. dana u mesecu. Ime na računu (osoba koja poručuje) mora se podudarati sa imenom vlasnika čekova. U suprotnom, čekovi neće moći da se deponuju.

Kako popuniti čekove:

Kada kod online poručivanja kao način plaćanja obeležite opciju „plaćanje na rate“, završite kupovinu a naš savetnik će vas pozvati kako bi vam dao instrukcije za popunjavanje čeka/ova. Potrebno je da pripremite čekove koje ćete koristiti i da savetniku izdiktirate serijske brojeve čekova i broj tekućeg računa. To su parametri za proveru. Čekove potpisujte,upisujete iznose i datume koje vam Corbin group savetnik bude naveo u telefonskom razgovoru. Na poleđini čekova se čitko napiše ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte.
Plaćanje na rate je moguće do kupovine iznad 5.000 dinara.
Molimo pogledajte skalu ispod:

Od       100,00 do   5.000,00 rsd jednokratno plaćanje
Od    5.000,00 do 10.000,00 rsd 2 mesečne rate
Od   10.001,00 do 15.000,00 rsd 3 mesečne rate
Od   15.001,00 do 20.000,00 rsd 4 mesečne rate
Od   20.001,00 do 25.000,00 rsd 5 mesečnih rata
Od   25.001,00 pa nadalje 6 mesečnih rata

Maksimalan  iznos na čeku je 5.000,00 rsd.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password