fbpx
Zanimljivosti

Materijali u izradi dušeka

U potrazi za najboljim rešenjima, istražili smo mogućnosti koje nude napredni, savremeni materijali sa izuzetnim svojstvima.

SKY CELL     

Materials-SKY-CELL Materijali Materijali Materials SKY CELL

Zahvaljujući jedinstvenom tehnološkom rešenju kompanije BAYER, proizveli smo seriju poliuretanskih pena sa otvorenim ćelijama objedinjenih zaštićenim imenom SKY CELL. SKY CELL tehnologija omogućava da vazduh neprestano prolazi i tako omogućava neprestano provetravanje. U dušeku se ne zadržavaju isparenja i ne mogu da se razviju mikrorganizmi, griinje ili plesan. Zato s pravom ističemo da su naši dušeci zaštitnici vašeg zdravlja.

Džepičaste opruge

Materials-POCKET-SPRINGS Materijali Materijali Materials POCKET SPRINGS

Tehnologija koja omogućava maksimalno prilagođavanje telu i pokretima prilikom spavanja – bezmalo kao da ste na vodi. Jezgro sastavljeno od džepičatih opruga omogućava ubrzan odmor i relaksaciju celog tela. Raskošan doživljaj opuštanja dopunjuje i osećaj svežine zahvaljujući prozračnim materijalima koji sem komfora omogućavaju i čistoću bez zadržavanja mirisa ni isparenja.

BONNEL OPRUGE

Materials-BONNEL-COILS Materijali Materijali Materials BONNEL COILS

Proverena tradicionalna tehnologija omogućava odlična ergonomska svojstva i potporu telu neophodnu za udoban odmor. Dušeci povećane tvrdoće su preporučeni osobama većom težinom i omogućavaju im olakšano ustajanje i prevenciju problema sa kičmom.

    Ponuda nedelje:

 • Proizvod
 • Specifikacija

Dušek Dionis

22.500,00 рсд45.000,00 рсд

 • Visina: 30cm.
 • 7 ZONSKO džepičasto jezgo 14cm.
 • HR-35 pena 4 cm.
 • Sky cell S-30 pena 4 ...
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 8

7-zonsko jezgro

7zones Materijali Materijali 7zones

Jezgro od džepicastih opruga namenjeno je osobama koje žele visok stepen udobnosti, anatomičnosti i provetrenosti. Dušeci sa ovakvim punjenjem pogodni su za osobe sa osetljivom kičmom, kao i za one koji pretežno spavaju na boku. Kod 7- ZONSKOG jezgra, mekši su oni delovi gde smo mi najteži, a to su ramena i bokovi, tako da kičma zauzima prirodan položaj.

MEMORY PENA

Materials-MEMORY-FOAM Materijali Materijali Materials MEMORY FOAM

Materijal nastao u NASA laboratoriji za potrebe najbolje zaštite i najvećeg komfora prilikom svermirskih letova. Specijalna svojstva Memory pene omogućavaju idealno prilagođavanje telu prilikom odmora. Nakon ustajanja, Memory pena vraća svoj prvobitni izgled. Komercijalna upotreba ovog izuzetnog materijala je započela pre tridesetak godina od kada je postao simbol izuzetno zdravog i opuštajućeg sna.

ECO LATEX

Materials-ECO Materijali Materijali Materials ECO

Izuzetan materijal sa poboljšanim svojstvima u odnosu na prirodni lateks. Dokazano je da i nakon dužeg korišćenja skuplja čak tri puta manje prašine od ostalih materijala koji se ugrađuju u dušeke. Ova ekskluzivna svojstva su poboljšana perforacijama koje dodatno ubrzavaju strujanje svežeg vazduha.

HR (High Resilience) PENA

Materials-HR-2 Materijali Materijali Materials HR 2

Materijal sa izuzetnim odnosom između čvrstine i prilagodljivosti – idealna potpora telu za savršen odmor. Polako se opušta kada legnete i nežno vas podiže kada ustajete. Neuporediv doživljaj komfora prilikom spavanja.

TENCEL

 

 

 

Tencel antibakterijska tkanina sprečava razvoj grinja i mikroorganizama. Tencel je registrovano ime Lyocell-a, koji je biorazgradiv, obnovljiv i ekološki tekstil, izrađen od sitnih niti prirodnih celuloznih vlakana. Tencel vlakna veoma podsećaju na pamuk, otporna su na gužvanje, odlikuje ih izuzetna mekoća i svilenkast izgled. Veoma je otporan, čvrst i izdržljiv, tako da može da se pere ručno i mašinski. Karakteriše ga velika prozračnost i sposobnost upijanja vlage. Poseduje 50% veću sposobnost apsorbcije vlage od pamuka. Tencel celulozne niti sprečavaju pojavu grinja i bakterija i preporučuju se osobama sa osetljivom kožom.

NAVLAKE

Materials-COVERINGS Materijali Materijali Materials COVERINGS

NAVLAKE od materijala sa specijalnim svojstvima. Izuzetna ergonomska svojstva naših dušeka dopunjuju zdravstvene i terapijske karakteristike tkanina navlaka. U zavisnosti od afiniteta možete da izaberete navlaku sa utkanim srebrnim vlaknima koje ubrzavaju relaksaciju celog tela ili sa Aloe Vera ekstraktom koji pospešuje rad imunološkog sistema.

 • Proizvod
 • Specifikacija

Dušek Dionis

22.500,00 рсд45.000,00 рсд

 • Visina: 30cm.
 • 7 ZONSKO džepičasto jezgo 14cm.
 • HR-35 pena 4 cm.
 • Sky cell S-30 pena 4 ...
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 8
 • Proizvod
 • Specifikacija

Dušek Morfej

25.200,00 рсд52.200,00 рсд

 • Visina: 22cm.
 • Soft pena ES 3236-5cm kornet.
 • HR -3746-12cm rezana tabla.
 • Memo cool VE-50 ...
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 4

Ponuda na email!

Ne brinite mi ne spamujemo.

Podelite Vaše mišljenje pomozite drugima da lakše odluče

Ostavite Komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password