ZAŠTO ODABRATI ORNEO DUŠEK I KREVET?

Na kvalitet našeg spavanja najviše utiče dušek. Zato je optimalno zameniti ga svakih pet do deset godina, zavisi koliko ga često koristite i u kakvom je stanju.
Vek trajanja zavisi i od  vrste i modela dušeka, materijala od kojih je napravljen, mikro klimi prostorije u kojoj se nalazi, podlozi na kojoj se dušek nalazi, težini i navikama osobe koja na dušeku spava i drugim elementima.
Ovde dolazimo do ključnog pitanja koje većina vas postavlja –  koji je „pravi ili idealan dušek“ za mene?

Istina je sledeća.
„Pravi ili idealan“ dušek je različit za svaku osobu, a odabrat ćete pravilno birate li prema tipu tela i navikama spavanja.

Tražite informacije o različitim vrstama dušeka?
Slobodno odahnite, na pravom ste mjestu. 🙂
Evo koje vrste dušeka možete pronaći u Orneo ponudi:

Svaki model  dušeka proizveden je u kombinaciji materijala čija svojstva omogućavaju udobno, zdravo i kvalitetno spavanje. Koji ćete odabrati pre svega zavisi o tome što vam je važno dobiti:

  • dobar odnos cene i kvaliteta,
  • privlačan izgled i funkcionalnost,
  • prozračan i dugotrajan dušek,
  • udoban dušek sa kojim ćete spavati kao na oblacima.

Zašto odabrati dušek iz Orneo ponude?

Svi Orneo modeli dušeka proizvedeni su prema najvišim svetskim standardima kvaliteta.

Kupujete li dušek, imajte na umu da ne postoji univerzalni „pravi ili idealan dušek“, te vam savetujemo da posetite  jednu od naših poslovnica gde će vam naši prodajni savetnici sa višegodišnjim iskustvom pomoći svojim  pri odabiru najpovoljnijeg dušeka.

Zašto odabrati krevet iz Orneo ponude?

Orneo kreveti su veoma čvrsti i izrazito stabilni. Kreveti Orneo odišu jedinstvenim dizajnom, elegancijom i kvalitetom.  Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde. Konstrukcija kreveta Orneo je montažno demontažna. Mogu se poručiti i u svim standardnim i vanstandardnim dimenzijama. Svi kreveti iz naše ponude mogu se bajcovati – tonirati u sledećim bojama: wenge, trešnja, natur, mahagoni, orah, bela, beli bajc…

Više informacija o svim našim proizvodima potražite na www.orneo.rs ili u nekom od salona.

Orneo je pravi izbor za lepe snove!