fbpx

Dušeci – Džepičasta jezgra

Džepičasta jezgra

– imaju brojne prednosti u odnosu na ostala žičana jezgra.

Za razliku od Bonell jezgra kod kojih su sve opruge međusobno povezane i kao takve ne dozvoljavaju dušeku da se oblikuje prema obliku tela,(pritisak na jednu oprugu se zbog povezanosti prenosi I na sve susedne opruge), džepićasto jezgro imaju puno više manjih opruga koje su svaka za sebe umotane ubačene u “džep” od tekstila i ugibaju se nezavisno jedna od druge. To znači da se pod težinom tela jezgro formira tako da tačno prati liniju tela, a posebno je to važno za kičmu.

Izdvajamo iz ponude

Naš tim stručnjaka je radio analizu prednosti i mana dušeka od pena

Prednosti:
  • Optimalna podrška dušeka za svaki deo tela i pravilan položaj kičme
  • Dobro raspoređuju težinu tela
  • Okrepljujući san, bez bolova u leđima
  • Kod opuštanja napetih delova tela: ramena, vrat, noge
  • Mogućnost kombinacije sa raznim penama
  • Mogućnost  podešavanja tvrdoće dušeka
  • 7-zonska jezgra daju visok stepen udobnosti, anatomičnosti i provetrenosti.
  • Skidajuće antibakterijske navlake

Mane:
  • nema

Prednosti džepnih dušeka sa oprugama

Jedno pitanje koje stalno dobijamo od naših kupaca je „Koja je razlika između džepne opruge i normalne opruge, i da li je vredno dodatnog novca?“. Ukratko, da, definitivno vredi ulaganja!

 

 

1. Šta je džepna opruga?

Džepne opruge su pojedinačni namotaji umotani u kućište od tkanine i ova kućišta se obično šiju zajedno. Za razliku od konvencionalnih opružnih sistema, džepni namotaji imaju mogućnost da se kreću nezavisno, a ne kao cela opružna jedinica. Pojedinačno pomeranje opruga će ponuditi bolju podršku, rasterećenje tačke pritiska i takođe će ograničiti prenos kretanja.

U zavisnosti od Vaših potreba možete birati više kombinacija dušeka sa džepnim oprugama. 14 cm sloja 7 – zonskih džepičastih opruga koje se u potpunosti prilagođavaju telu tako da je svaki deo tela pravilno podupreti.

256 opruga u metru kvadratnom.

Napredne džepičaste opruge zaista omogućavaju pomeranje samo onih opruga na koje telo direktno vrši pritisak, zato je kičma uvek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tela tokom spavanja.

Važna prednost individualnih, džepičastih opruga je i u tome da pravilno i neprimetno ispravljaju položaje tela dveju osoba na bračnom krevetu, iako je između partnera velika razlika u težini.

Tako je uticaj negativnih spoljašnjih faktora na kvalitet sna doveden na minimum. Zbog sastava džepičastih opruga spavaćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner menja položaj spavanja.

U ponudi su dušeci od najmekših do najtvrđih, kao i  dušeci sa dodacima Memory pene, Hr pene, Kokosa ili Eco lateksa.

Ovakvi dušeci sve češće dolaze sa navlakama koje se mogu skinuti i oprati. To je veoma važno jer se na taj način predupređuju i ublažavaju simtomi alergije na grinje i kućnu prašinu.

 

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte. Naši stručnjaci su uvek udaljeni samo jedan klik!

2. Prenos minimalnog kretanja

Kao što je gore pomenuto, džepne opruge imaju mogućnost da se pomeraju pojedinačno i stoga minimiziraju prenos kretanja kroz dušek. Dakle, ako se vaš partner okreće, Vi to ne osećate!

3. Rasterećenje pritiska i potpuna podrška telu

Dušeci sa džepnim oprugama smatraju se dušeecima premijum tipa i pružaju doslednu, sveukupnu podršku. Kada se kombinuju sa odgovarajućim slojevima udobnosti, dušeci sa džepnim oprugama će se prilagoditi obliku vašeg tela i pružiti olakšanje tačke pritiska u oblastima kao što su kukovi i ramena.

Pošto se opruge prilagođavaju individualno vašoj težini i obliku vašeg tela, to će obezbediti da vaša kičma bude pravilno poravnata tokom cele noći u bilo kom položaju, sprečavajući tako opšte bolove.

4. Najsvestraniji i najizdržljiviji sistem opruge

Jake, izdržljive džepne opruge mogu da podrže skoro svaki oblik i veličinu. Ovo ga čini savršenim izborom za parove sa velikim razlikama u težini, jer će se džepne opruge prilagoditi težini svakog pojedinca i stoga pružiti individualnu podršku za svaku osobu.

Zaključak

Svaki proizvođač će imati svoju verziju džepnih opruga, ali u suštini će koristiti isti osnovni princip. Budući da su premium sistem opruge u svetu dušeka, dušeci sa džepnim oprugama će trajati otprilike 10-12 godina, u zavisnosti od kvaliteta opruge i ako ste se brinuli o svom dušeku redovnim rotiranjem dušeka i korišćenjem štitnika za dušek radi čuvanja higijene, Vaš dušek trajaće mnogo duže.

ČAK I PAROVI KOJI NE MOGU DA SE SLOŽE NI U ČEMU SLAŽU SE O „SAVRŠENOJ“ ČVRSTOĆI ORNEO DUŠEKA SA DŽEPNIM OPRUGAMA

Ako cenite čvrst dušek, a vaš partner više voli mekani, evo vaše karte za kompromis. Dušeci ORNEO pružaju Vam udobnost pri oblikovanju i podršku za povlačenje kako biste se oboje probudili srećni.

BALANS I PODRŠKA

Konačno spavajte slobodno. Luksuzni hibridi imaju bolji odziv, bolju pokretljivost spavača i nikada vas ne ostavljaju sa osećajem živog peska memorijske pene.

SVEŽ SAN

Dok standardni dušeci od memorijske pene zadržavaju toplotu, naš luksuzni hibridni dizajn promoviše prozračnost i protok vazduha, obezbeđujući hladan i udoban san svake noći.

DIZAJN DA TRAJE

Dok standardni dušeci od pene imaju tendenciju da se pokvare tokom vremena, naš luksuzni hibrid je napravljen da traje dugo.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password