fbpx

Kreveti

Svaka spavaća soba podrazumeva
kvalitetan i udoban krevet Orneo

 Orneo kreveti od punog drveta odišu jedinstvenim dizajnom,elegancijom i kvalitetom. Veoma su čvrsti i izrazito stabilni. Kreveti Orneo izrađeni su od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde. Izrađujemo krevete samce (singl krevete), krevete na sprat, bračne krevete, krevete sa mehanizmom za podizanje.

Sve krevete izrađujemo u standardnim i vanstandardnim merama.

Izdvajamo iz ponude

S obzirom na to da je riječ o punom drvetu da se gotovo svako drvo može preraditi i pretvoriti u namještaj ( u ovom slučaju krevet), ogroman je izbor već kod samog odabira drveta. Ipak, neki od najčešće korišćenih su jela koja je iznimno mekana i svijetla pa se lako uklapa u većinu prostora, hrast koji je nešto skuplji, ali ima posebne šare i uzorke, te brojni drugi kao trešnja, topola, kesten, orah te palisander ili mahagonij kao najčešće korišteno egzotično drvo. Svako od ovih vrsta drveta ima specifične karakteristike; od boje preko elastičnosti, tvrdoće i težine pa kad već jednom odaberete vrstu drveta za izradu svog kreveta, ostaje vam još samo stil i izgled konstrukcije. I u ovom slučaju možete birati od jednostavnih, ravnih linija sa ili bez uzglavlja do bogato urešenih i izrezbarenih kreveta koji podsječaju na barokni stil. U svakom slučaju, gotovo sve što poželite,može biti izvedeno.

U zavisnosti od Vaših potreba možete birati više modela kreveta u singl varijanti tako i u varijanti bračnih kreveta. Pored čvrstine i udobnosti kreveta, bilo da je u pitanju singl krevet, bračni krevet ili francuski ležaj, važno je i da se isprati i estetski efekat, kao i sam dizajn i da vaša soba bude što skladnije uređena. Različiti materijali utiču na raznovrsnost kreveta, a mogu se izraditi od medijapana, punog drveta ili mogu biti tapacirani. Ukoliko se odlučite za krevete od punog drveta možete dobiti garanciju i do 15 godina. Orneo kreveti  odišu jedinstvenim dizajnom,elegancijom i kvalitetom.  Čvrsti i izrazito stabilni. Izrađeni su od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde.

Pogledajte odmah sve krevete iz nase ponude

KAKO IZGLEDAJU KREVETI OD BUKVE?

Bukva, kao i sva naša građa, ima prirodne varijacije u svojoj boji, zrnu i lakoći. Ove varijacije su prirodna pojava i daju našim krevetima od punog drveta njihov „život“. Možda ćete otkriti da komadi bukve koji se vide u izolaciji mogu izgledati veoma slično. Međutim, kada ih postavite zajedno, verovatno ćete primetiti ove suptilne varijacije. Za razliku od ujednačene, ravnije boje koja se nalazi u furniranom nameštaju, ovo odražava kvalitet drveta koje koristimo.

Razlike u uzorku zrna odražavaju razlike između originalnih stabala. Mali čvorovi ili neravnine mogu biti prisutne čak i na najpažljivije odabranim drvenim delovima, ali smatramo da su to deo jedinstvene prirode kreveta napravljenog od prirodnog materijala.

Do savršenstva spavaće sobe, pogledajte široku lepezu naše kolekcije naših kreveta od punog drveta za taj savršen akcenat koji će sigurno doneti više karaktera vašem domu.

Nas tim strucnjaka je radio analizu prednosti i mana duseka  (ovo je sve idejno ali naravno treba bolje smisliti)

Prednosti:
 • Prednosti duseka bez zicanog (tu treba navesti)
 • Osobama kojima je neophodan čvrst i stabilan dušek.
 • Osobama koje pate od bola u leđima i donjem delu leđa
 • Osobama koje preferiraju sedenje i spavanje na tvrđim dušecima
 • Osobama kojima je neophodna optimalna podrška dušeka za svaki deo tela i pravilan položaj kičme
 • Osobama koje pate od bolova u mišićima
 • Osobama koje žele izuzetnu udobnost spavanja na memorijskoj peni uz optimalnu podršku telu
 • Onima koji su skloni alergijama

Mane:
 • Mane sto nije zicano jezgro ( tu treba navesti)
 • Osobama koje pate od bolova u mišićima
 • Osobama koje žele izuzetnu udobnost spavanja na memorijskoj peni uz optimalnu podršku telu
 • Onima koji su skloni alergijama

Naš tim stručnjaka je radio analizu prednosti i mana kreveta od punog drveta:

Prednosti:
 • Priodan materijal
 • Prirodan izgled
 • Čvrstoća
 • Dugovečnost
 • Izbor različitih stilova
 • Mudra investicija

Mane:
 • nema

Ne verujete nama?
Poslusajte naše zadovoljne korisnike.

Kupio sam dusek Casper stvarno nisam verovao da je to toliko bitno sada znam jer ja i moja supruga spavamo kao bebe 🙂 Preporucio bih ga svima!
Igor V.
Mucila sam muku sa suprugom sve dok nisam kupila vas Latex jastuk on vise ne hrce a ja mirno spavam… Hvala vam
Radmila P.
Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password