fbpx

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Sadržaj ovog veb sajta je obezbeđen samo u svrhe informisanja.

Ne garantujemo za apsolutnu tačnost ili autentičnost sadržaja ovog veb sajta.

Ni u kom slučaju „Corbin group DOO“, njegovi agenti i zaposleni neće biti odgovorni za tačnost informacija koje su sadržane na ovom veb sajtu, niti za njihovu upotrebnu pouzdanost.

Informacije na ovom veb sajtu su obezbeđene tako da sva lica koja pristupaju sajtu preuzimaju odgovornost za procenu relevantnosti i tačnosti sadržaja.

Privatnost i izjava o ograničenju odgovornosti

Pravila o privatnosti

U „Corbin group DOO“ mi znamo da je Vama bitno kako se obrađuju Vaše lične informacije i zahvalni smo na Vašem poverenju. Zbog toga garantujemo da ćemo to izvršavati pažljivo, razumno i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Politika privatnosti se podrazumeva i u okviru Vašeg korišćenja sajta orneo.rs.Ova tvrdnja se odnosi i na podatke prikupljene i čuvane od strane „Corbin group DOO.“.

Podaci koje sakupljamo i čuvamo

Podaci koji se odnose na Vas, a koje možemo sakupljati i čuvati su:

  • Vaše ime i prezime, adresa, telefonski broj, email adresa i detalji Facebook naloga
  • detalji transakcije u vezi sa kupovinom kod nas, uključujući detalje o kreditnim karticama
  • podaci koje smo pribavili preko takmičenja, promocija, akcija ili anketa
  • detalji u vezi sa Vašom upotrebom našeg veb sajta, uključujući adresu servera, naziv domena, tip pretraživača, datum i vreme Vaše posete i stranice kojima ste pristupali.

Prikupljamo podatke o aktivnostima veb sajta, kao što su broj posetilaca, broj pregledanih stranica, šablone navigacije, kao i datum i vreme posete. Ovi podaci se prikupljaju isključivo u statističke svrhe i ne mogu se koristiti za Vašu identifikaciju. Takođe, možemo postaviti „kolačiće“ u Vaš računar preko Vašeg veb pretraživača. „Kolačić“ je mali informacioni fajl koji se šalje sa našeg veb servera i pohranjuje na hard disku Vašeg računara. „Kolačić“ se ne može koristiti za Vašu identifikaciju i njegova jedina svrha jeste da omogući našim sistemima da prepozna Vaš pretraživač i obezbedi Vam bolju interakciju sa našim veb sajtom. Ipak, Vi možete da odbijete „kolačiće“ i da pristupite našem veb sajtu i bez njih, ali sa određenim ograničenjima.

Možemo sakupiti lične podatke o Vama kada kupite robu od nas, kada dostavite upit, kada zatražite podatke o robi, kada podnesete prijavu za zaposlenje, franšizingom, dobavljanjem, preko našeg sajta ili platforme društvenih medija, kada pristupite takmičenju ili promociji, kada se priključite na našu mejling listu, ispunite anketu ili kada imate slične poslove sa nama.

Upotreba i objavljivanje ličnih podataka

Vaši lični podaci mogu se koristiti u sledeće svrhe:

  • asistiranje u obezbeđivanju robe Vama
  • procesiranje, odgovaranje i praćenje Vaših upita
  • slanje informacija o proizvodima naše firme
  • komuniciranje promotivnih ponuda i posebnih događaja blizu Vas
  • za zahteve našeg internog administrativnog, marketinškog i planerskog razvoja i istraživanja
  • za bilo koju svrhu koju o kojoj smo Vas obavestili u vreme prikupljanja Vaših ličnih podataka

Vaši podaci neće biti deljeni, prodavani ili davani trećim licima, sem ukoliko to nije predviđenoZakonom, ili na poverljivoj bazi agentima, savetnicima ili dobavljačima koje koristimo u uobičajenim delatnostima našeg posla, kao što je obrada podataka, štampanje ili slanje mejlova.

Preduzimamo sve moguće korake kako bismo uništili ili učinili nedostupnim podatke koji nam više nisu potrebni i koji nisu predviđene Zakonom da zadržimo.

Kvalitet ličnih podataka

Naš cilj jeste da osiguramo da su Vaši lični podaci koje držimo tačni, kompletni i ažurirani. Kako biste nam pomogli u ovome, molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko se neki od podataka koje ste nam dostavili promene, a mi ćemo učiniti sve da ispravimo te podatke.

Sigurnost ličnih podataka

„Corbin group DOO“ je posvećen očuvanju sigurnosti podataka koje nam dostavite i preduzećemo sve razumne korake kako bi zaštitili Vaše lične podatke od zloupotrebe, gubitka ili neovlašćenog pristupa ili obelodanjivanja ovih podataka.

Linkovi

Orneo sajt sadrži linkove ka veb sajtovima trećih lica. Molimo, imajte u vidu da mi nismo odgovorni za prakse privatnosti ovih sajtova.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, praksama privatnosti u „Corbin group DOO“, ili ako želite da podnesete pritužbu u vezi sa privatnošću, molimo kontaktirajte nas na broj telefona 062 22 777 8 ili putem e-mail adrese orneo.rs@gmail.com. Naše osoblje će ispitati vašu pritužbu i savetovati Vas napismeno o ishodu istrage u roku od 60 dana od dana prijema pritužbe. Ukoliko smo na neki način povredili neku od odredbi Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, postaraćemo se da otklonimo povredu na odgovarajući način.

Izjava o odgovornosti

Cene u maloprodajnim objektima mogu se razlikovati od onih koji su prikazane. Prikazani proizvodi su uobičajeno na lageru, ipak tačan inventar može varirati. Iako je veliki napor uložen kako bi se osigurala tačnost podataka i informacija sadržanih na ovom sajtu, posetioci sajta bi trebalo da imaju u vidu da su ovi podaci i informacije podložni promeni bez najave i njihova upotreba, za koje god svrhe ide na Vaš sopstveni rizik. Promotivne akcije i ponude podležu uslovima koji mogu varirati s vremena na vreme, kao i u zavisnosti od dostupnosti zaliha.

Rukovodstvo i zaposleni u „Corbin group DOO“ ne tvrde, niti garantuju za upotrebu pomenutih podataka i informacija ili pouzdanja u njih, niti za podobnost pomenutih podataka i informacija za bilo koju pojedinačnu svrhu.

Ovaj sajt i njegov sadržaj podležu autorskim pravima.

Vlasnik autorskih prava je “Corbin group DOO“, ili u slučaju određenog materijala treće lice. Ovaj sajt uključuje registrovane žigove i druge žigove koji su zaštićeni zakonom. Osim ukoliko nije izričito odobreno, upotreba ili zloupotreba bilo kojih od ovih žigova je strogo zabranjena.

Društveni mediji

Pozdravljamo i ohrabrujemo ideje i učešće naših mušterija u onlajn diskusijama na platformama naših društvenih mreža poput Fejsbuka i Instagrama. Tražimo da se učesnici pridržavaju uslova, te da imaju poštovanja prema drugim posetiocima sajta.

Nećemo tolerisati neprilične, uvredljive ili varljive postove, spam ili komentare kojima se krši bilo koji zakon ili podzakonski akt. Takvi postovi će biti momentalno uklonjeni.

Sadržaj društvenih mreža ne treba da se shvati kao podržavanje određenog lica, brenda ili koncepta.

Email
Messenger
WhatsApp
Viber
Phone
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+38162-227-778

Viber
Phone
Email
Reset Password