fbpx

Dušeci sa džepičastim jezgrom

Orneo dušeci sa džepičastim jezgrom predstavlja najnoviju tehnologiju koja je u svetu uglavnom zamenila klasična bonnell (žičana) jezgra. Kod dušeka sa džepnim jezgrom opruge koje se koriste su manjeg prečnika nego kod klasičnih bonnel jezgara. Opruge su, svaka posebno, smeštene u platnene vrećice.

Vrećice odnosno džepovi se zatim povezuju tako što se lepe jedna vrećica na drugu, a ne opruge. Na ovaj način se obezbeđuje mnogo veća podška kičmi, kao i komfort dušeka.

Kod dušeka sa klasičnim žičanim jezgrom, celo jezgro se ponaša kao celina tako da ukoliko se npr. okrećemo tokom spavanja velika je šansa da ćemo probuditi osobu pored koje spavamo.

Nasuprot tome, kod dušeka sa džepnim jezgrom, opruge u džepu se ponašaju sasvim odvojeno i nezavisno jedna od duge. Pod pritiskom svaka opruga se ponašava nezavisno od sistema i ne prenosi se pritisak na okolne opruge. Zbog toga je ovaj tip dušeka idealno rešenje ukoliko želite da sačuvate pravilni položaj tokom noći ili ukoliko imate partnera koji nemirno spava.

Džepna jezgra pružaju optimalnu potporu telu i reaguju samo opterećene opruge dok ostale miruju.

Ova vrsta dušeka sastoji se od mnogo većeg broja opruga i to 256 komada po m2  nego dušeci sa klasičnim bonnell jezgrom, pa je to još jedan razlog zašto pružaju veću podršku telu.

Kod nas u ponudi možete videti sledeće dušeke sa džepnim jezgrom:

-SUPERIOR

-SUPERIOR MEMORY

-SUPERIOR KOKO

-DIONIS

-HAVEN

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 2
Preporučujemo

Dušek Dionis

24.200,40 рсд56.375,90 рсд
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 3
Istaknuto!

Dušek Heaven

29.970,50 рсд66.060,40 рсд
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 4
Sniženo!

Dušek Superior

10.710,00 рсд24.500,00 рсд
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 2
Sniženo!

Dušek Superior koko

18.099,90 рсд40.499,90 рсд
Dodato u listu željaObrisano iz omiljeno 2
Sniženo!

Dušek Superior Memory

17.485,60 рсд39.292,00 рсд

Orneo dušeci sa džepičastim jezgrom predstavlja najnoviju tehnologiju koja je u svetu uglavnom zamenila klasična bonnell (žičana) jezgra.

 

Orneo Dušeci i Kreveti o kojima sanjate! | orneo.rs
Reset Password